[langtitle=sr]Problem sa instalaciom - Internal Server Error 500[/langtitle]

Discussie in 'installatie / upgrade naar Magento 1.5' gestart door cocal, 22 mrt 2011.

1. cocal New Member

Leuk Bevonden:
    0
    [lang=sr]Pozdrav!
    Zeleo bi da instaliram Magento, ali evo danas ceo dan se mucim i ne polazi mi za rukom. Pre par meseci sam isto probao i nisam uspeo, ali sada sam bas odlucan da ga instaliram. Po mojoj nekoj proceni glavni problem je server, jer koliko sam uspeo da shvatim Magento je kompatibilan za PHP 4 servere. Moj server je PHP 5.2.x Ono sto sam takodje primetio u uputstvima to je htaccess. fajl, jer koliko vidim taj fajl je potrebno podesiti a kod mene uopste nema tog fajla. Koliko sam uspeo da shvatim taj fajl bi terebao da se nalazi na /public_html/mojsajt.com/magento/var medjutim ja kada tu kliknem taj folder je prazan.
    Kada odem na domen i pokusam da pronadjem carobnjak za instalaciju dobijam samo stranu Internal Server Error 500. Instalacion carobnjak pokusam sam da pronadjem na mojsajt.com
    mojsajt.com
    mojsajt.com
    mojsajt.com
    Medjutim na svim ovim linkovima pokazuje mi se samo strana Internal Server Error 500
    Da li neko moze da mi pomogne sta da radim kako bi instalirao Magento?[/lang]

Deel Deze Pagina

XIB Magento support